Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/431
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorДякoвcький, Петро Ігорович-
dc.date.accessioned2023-03-02T09:40:03Z-
dc.date.available2023-03-02T09:40:03Z-
dc.date.issued2022-
dc.identifier.citationДякoвcький П.І. Особливості формування урожайності і поживності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2022. 91 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/431-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractВивчався вплив сорту на урожайність і поживну цінність зерна сої. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах сої сортів Анжеліка і ЄС Ментор дозволяє одержувати високі врожаї зерна. За виходом з одиниці площі кормових одиниць і перетравного протеїну та економічними показниками сорт ЄС Ментор був ліпшим, ніж сорт Анжеліка.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectурожайuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjectзерно соїuk_UA
dc.subjectsoybean grainuk_UA
dc.titleОсобливості формування урожайності і поживності зерна сої залежно від сортуuk_UA
dc.title.alternativePeculiarities of formation of productivity and nutrition of soybean grain depending on the varietyuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Diakovskyi_mag.pdfКваліфікаційна робота1,37 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.