Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/431
Назва: | Особливості формування урожайності і поживності зерна сої залежно від сорту |
Інші назви: | Peculiarities of formation of productivity and nutrition of soybean grain depending on the variety |
Автори: | Дякoвcький, Петро Ігорович |
Ключові слова: | урожай yield поживність nutrition сорт variety зерно сої soybean grain |
Дата публікації: | 2022 |
Видавництво: | Львівський національний університет природокористування |
Бібліографічний опис: | Дякoвcький П.І. Особливості формування урожайності і поживності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2022. 91 с. |
Короткий огляд (реферат): | Вивчався вплив сорту на урожайність і поживну цінність зерна сої. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах сої сортів Анжеліка і ЄС Ментор дозволяє одержувати високі врожаї зерна. За виходом з одиниці площі кормових одиниць і перетравного протеїну та економічними показниками сорт ЄС Ментор був ліпшим, ніж сорт Анжеліка. |
Опис: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/431 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Diakovskyi_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,37 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.