Link lub cytat.
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/431| Tytuł: | Особливості формування урожайності і поживності зерна сої залежно від сорту |
| Inne tytuły: | Peculiarities of formation of productivity and nutrition of soybean grain depending on the variety |
| Autorzy: | Дякoвcький, Петро Ігорович |
| Słowa kluczowe: | урожай yield поживність nutrition сорт variety зерно сої soybean grain |
| Data wydania: | 2022 |
| Wydawca: | Львівський національний університет природокористування |
| Cytat: | Дякoвcький П.І. Особливості формування урожайності і поживності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2022. 91 с. |
| Abstract: | Вивчався вплив сорту на урожайність і поживну цінність зерна сої. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах сої сортів Анжеліка і ЄС Ментор дозволяє одержувати високі врожаї зерна. За виходом з одиниці площі кормових одиниць і перетравного протеїну та економічними показниками сорт ЄС Ментор був ліпшим, ніж сорт Анжеліка. |
| Opis: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/431 |
| Występuje w kolekcjach: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Diakovskyi_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,37 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi