Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/431
Tytuł: Особливості формування урожайності і поживності зерна сої залежно від сорту
Inne tytuły: Peculiarities of formation of productivity and nutrition of soybean grain depending on the variety
Autorzy: Дякoвcький, Петро Ігорович
Słowa kluczowe: урожай
yield
поживність
nutrition
сорт
variety
зерно сої
soybean grain
Data wydania: 2022
Wydawca: Львівський національний університет природокористування
Cytat: Дякoвcький П.І. Особливості формування урожайності і поживності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2022. 91 с.
Abstract: Вивчався вплив сорту на урожайність і поживну цінність зерна сої. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах сої сортів Анжеліка і ЄС Ментор дозволяє одержувати високі врожаї зерна. За виходом з одиниці площі кормових одиниць і перетравного протеїну та економічними показниками сорт ЄС Ментор був ліпшим, ніж сорт Анжеліка.
Opis: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/431
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Diakovskyi_mag.pdfКваліфікаційна робота1,37 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi