Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/431
Title: Особливості формування урожайності і поживності зерна сої залежно від сорту
Other Titles: Peculiarities of formation of productivity and nutrition of soybean grain depending on the variety
Authors: Дякoвcький, Петро Ігорович
Keywords: урожай
yield
поживність
nutrition
сорт
variety
зерно сої
soybean grain
Issue Date: 2022
Publisher: Львівський національний університет природокористування
Citation: Дякoвcький П.І. Особливості формування урожайності і поживності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2022. 91 с.
Abstract: Вивчався вплив сорту на урожайність і поживну цінність зерна сої. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах сої сортів Анжеліка і ЄС Ментор дозволяє одержувати високі врожаї зерна. За виходом з одиниці площі кормових одиниць і перетравного протеїну та економічними показниками сорт ЄС Ментор був ліпшим, ніж сорт Анжеліка.
Description: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/431
Appears in Collections:ОС «Магістр» / Master's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Diakovskyi_mag.pdfКваліфікаційна робота1,37 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.