Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/431
Title: | Особливості формування урожайності і поживності зерна сої залежно від сорту |
Other Titles: | Peculiarities of formation of productivity and nutrition of soybean grain depending on the variety |
Authors: | Дякoвcький, Петро Ігорович |
Keywords: | урожай yield поживність nutrition сорт variety зерно сої soybean grain |
Issue Date: | 2022 |
Publisher: | Львівський національний університет природокористування |
Citation: | Дякoвcький П.І. Особливості формування урожайності і поживності зерна сої залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2022. 91 с. |
Abstract: | Вивчався вплив сорту на урожайність і поживну цінність зерна сої. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах сої сортів Анжеліка і ЄС Ментор дозволяє одержувати високі врожаї зерна. За виходом з одиниці площі кормових одиниць і перетравного протеїну та економічними показниками сорт ЄС Ментор був ліпшим, ніж сорт Анжеліка. |
Description: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/431 |
Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Diakovskyi_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,37 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.