Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/430
Название: Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна різних сортів люпину
Другие названия: Features of yield formation and nutritional value of grain of different varieties of lupine
Авторы: Дзьоба, Василь Володимирович
Ключевые слова: урожай
harvest
поживність
nutrition
сорт
variety
люпин
lupine
Дата публикации: 2022
Издательство: Львіський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Дзьоба В.В. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна різних сортів люпину магістерська робота. Львів, 2022. 87 с.
Краткий осмотр (реферат): Вивчалася продуктивність і поживність зерна люпину білого різних сортів. Встановлено, що вирощування на чорноземах опідзолених люпину білого сортів Макарівський і Чабанський дозволяє одержувати високі врожаї зерна. При цьому за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Чабанський показав кращі результати, ніж сорт Макарівський.
Описание: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/430
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Dzoba_mag.pdfКваліфікаційна робота1,04 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.