Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/415
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorНадибський, Роман Романович-
dc.date.accessioned2023-03-01T18:06:34Z-
dc.date.available2023-03-01T18:06:34Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationНадибський Р.Р. Особливості формування урожайності і поживної цінності ріпаку озимого залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 84 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/415-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractДосліджувався вплив сорту на урожайність і поживність ріпаку озимого. Показано, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах ріпаку озимого сортів Дангал і Черемош дає змогу одержувати високі врожаї насіння. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт ріпаку Черемош має ліпші показники, ніж сорт Дангал.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвіський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjectріпак озимийuk_UA
dc.subjectwinter rapeseeduk_UA
dc.titleОсобливості формування урожайності і поживної цінності ріпаку озимого залежно від сортуuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of yield formation and nutritional value of winter rape depending on the varietyuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Nadybskyi_mag.pdfКваліфікаційна робота941,94 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.