Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/414
Назва: Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи залежно від гібриду
Інші назви: Features of formation of yield and nutritional value of corn grain depending on the hybrid
Автори: Левусь, Володимир Ігорович
Ключові слова: урожайність
yield
поживність
nutrition
гібрид
hybrid
кукурудза
corn
Дата публікації: 2021
Видавництво: Львіський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Левусь В. І. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи залежно від гібриду: магістерська робота. Львів, 2021. 88 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджувався вплив гібриду кукурудзи на урожайність і поживність зерна. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах кукурудзи гібридів СИ Фортаго і СИ Феномен дозволяє одержати високі врожаї зерна. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками гібрид СИ Феномен мав ліпші показники, ніж гібрид СИ Фортаго.
Опис: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/414
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Levus_mag.pdfКваліфікаційна робота1,28 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.