Link lub cytat.
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/414| Tytuł: | Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи залежно від гібриду |
| Inne tytuły: | Features of formation of yield and nutritional value of corn grain depending on the hybrid |
| Autorzy: | Левусь, Володимир Ігорович |
| Słowa kluczowe: | урожайність yield поживність nutrition гібрид hybrid кукурудза corn |
| Data wydania: | 2021 |
| Wydawca: | Львіський національний аграрний університет |
| Cytat: | Левусь В. І. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи залежно від гібриду: магістерська робота. Львів, 2021. 88 с. |
| Abstract: | Досліджувався вплив гібриду кукурудзи на урожайність і поживність зерна. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах кукурудзи гібридів СИ Фортаго і СИ Феномен дозволяє одержати високі врожаї зерна. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками гібрид СИ Феномен мав ліпші показники, ніж гібрид СИ Фортаго. |
| Opis: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/414 |
| Występuje w kolekcjach: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Levus_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,28 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi