Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/414
Tytuł: Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи залежно від гібриду
Inne tytuły: Features of formation of yield and nutritional value of corn grain depending on the hybrid
Autorzy: Левусь, Володимир Ігорович
Słowa kluczowe: урожайність
yield
поживність
nutrition
гібрид
hybrid
кукурудза
corn
Data wydania: 2021
Wydawca: Львіський національний аграрний університет
Cytat: Левусь В. І. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи залежно від гібриду: магістерська робота. Львів, 2021. 88 с.
Abstract: Досліджувався вплив гібриду кукурудзи на урожайність і поживність зерна. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах кукурудзи гібридів СИ Фортаго і СИ Феномен дозволяє одержати високі врожаї зерна. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками гібрид СИ Феномен мав ліпші показники, ніж гібрид СИ Фортаго.
Opis: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/414
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Levus_mag.pdfКваліфікаційна робота1,28 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi