Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/414
Title: Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи залежно від гібриду
Other Titles: Features of formation of yield and nutritional value of corn grain depending on the hybrid
Authors: Левусь, Володимир Ігорович
Keywords: урожайність
yield
поживність
nutrition
гібрид
hybrid
кукурудза
corn
Issue Date: 2021
Publisher: Львіський національний аграрний університет
Citation: Левусь В. І. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи залежно від гібриду: магістерська робота. Львів, 2021. 88 с.
Abstract: Досліджувався вплив гібриду кукурудзи на урожайність і поживність зерна. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах кукурудзи гібридів СИ Фортаго і СИ Феномен дозволяє одержати високі врожаї зерна. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками гібрид СИ Феномен мав ліпші показники, ніж гібрид СИ Фортаго.
Description: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/414
Appears in Collections:ОС «Магістр» / Master's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Levus_mag.pdfКваліфікаційна робота1,28 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.