Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/414
Title: | Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи залежно від гібриду |
Other Titles: | Features of formation of yield and nutritional value of corn grain depending on the hybrid |
Authors: | Левусь, Володимир Ігорович |
Keywords: | урожайність yield поживність nutrition гібрид hybrid кукурудза corn |
Issue Date: | 2021 |
Publisher: | Львіський національний аграрний університет |
Citation: | Левусь В. І. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи залежно від гібриду: магістерська робота. Львів, 2021. 88 с. |
Abstract: | Досліджувався вплив гібриду кукурудзи на урожайність і поживність зерна. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах кукурудзи гібридів СИ Фортаго і СИ Феномен дозволяє одержати високі врожаї зерна. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками гібрид СИ Феномен мав ліпші показники, ніж гібрид СИ Фортаго. |
Description: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/414 |
Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Levus_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,28 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.