Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/414| Title: | Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи залежно від гібриду |
| Other Titles: | Features of formation of yield and nutritional value of corn grain depending on the hybrid |
| Authors: | Левусь, Володимир Ігорович |
| Keywords: | урожайність yield поживність nutrition гібрид hybrid кукурудза corn |
| Issue Date: | 2021 |
| Publisher: | Львіський національний аграрний університет |
| Citation: | Левусь В. І. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна кукурудзи залежно від гібриду: магістерська робота. Львів, 2021. 88 с. |
| Abstract: | Досліджувався вплив гібриду кукурудзи на урожайність і поживність зерна. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах кукурудзи гібридів СИ Фортаго і СИ Феномен дозволяє одержати високі врожаї зерна. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками гібрид СИ Феномен мав ліпші показники, ніж гібрид СИ Фортаго. |
| Description: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/414 |
| Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Levus_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,28 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.