Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/413
Назва: Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна люпину залежно від сорту
Інші назви: Peculiarities of yield formation and nutritional value of lupine grain depending on the variety
Автори: Кобильченко, Вікторія Миколаївна
Ключові слова: урожайність
yield
поживність
nutrition
сорт
variety
зерно люпину
lupine grain
Дата публікації: 2021
Видавництво: Львіський національний аграрний університет
Бібліографічний опис: Кобильченко В.М. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна люпину залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с.
Короткий огляд (реферат): Досліджувався вплив сорту на урожайність і поживну цінність зерна люпину. Встановлено, що вирощування на дерново-середньопідзолистих супіщаних ґрунтах люпину білого сортів Либідь і Вересневий дозволяє одержати високі врожаї. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Вересневий мав ліпші показники, ніж сорт Либідь.
Опис: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/413
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kobylchenko_mag.pdf1,05 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.