Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/413
Tytuł: Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна люпину залежно від сорту
Inne tytuły: Peculiarities of yield formation and nutritional value of lupine grain depending on the variety
Autorzy: Кобильченко, Вікторія Миколаївна
Słowa kluczowe: урожайність
yield
поживність
nutrition
сорт
variety
зерно люпину
lupine grain
Data wydania: 2021
Wydawca: Львіський національний аграрний університет
Cytat: Кобильченко В.М. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна люпину залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с.
Abstract: Досліджувався вплив сорту на урожайність і поживну цінність зерна люпину. Встановлено, що вирощування на дерново-середньопідзолистих супіщаних ґрунтах люпину білого сортів Либідь і Вересневий дозволяє одержати високі врожаї. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Вересневий мав ліпші показники, ніж сорт Либідь.
Opis: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/413
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Kobylchenko_mag.pdf1,05 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi