Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/413| Title: | Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна люпину залежно від сорту |
| Other Titles: | Peculiarities of yield formation and nutritional value of lupine grain depending on the variety |
| Authors: | Кобильченко, Вікторія Миколаївна |
| Keywords: | урожайність yield поживність nutrition сорт variety зерно люпину lupine grain |
| Issue Date: | 2021 |
| Publisher: | Львіський національний аграрний університет |
| Citation: | Кобильченко В.М. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна люпину залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с. |
| Abstract: | Досліджувався вплив сорту на урожайність і поживну цінність зерна люпину. Встановлено, що вирощування на дерново-середньопідзолистих супіщаних ґрунтах люпину білого сортів Либідь і Вересневий дозволяє одержати високі врожаї. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Вересневий мав ліпші показники, ніж сорт Либідь. |
| Description: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/413 |
| Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Kobylchenko_mag.pdf | 1,05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.