Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/413
Title: Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна люпину залежно від сорту
Other Titles: Peculiarities of yield formation and nutritional value of lupine grain depending on the variety
Authors: Кобильченко, Вікторія Миколаївна
Keywords: урожайність
yield
поживність
nutrition
сорт
variety
зерно люпину
lupine grain
Issue Date: 2021
Publisher: Львіський національний аграрний університет
Citation: Кобильченко В.М. Особливості формування урожайності і поживної цінності зерна люпину залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с.
Abstract: Досліджувався вплив сорту на урожайність і поживну цінність зерна люпину. Встановлено, що вирощування на дерново-середньопідзолистих супіщаних ґрунтах люпину білого сортів Либідь і Вересневий дозволяє одержати високі врожаї. За поживністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Вересневий мав ліпші показники, ніж сорт Либідь.
Description: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/413
Appears in Collections:ОС «Магістр» / Master's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kobylchenko_mag.pdf1,05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.