Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/412
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКнязь, Сергій Володимирович-
dc.date.accessioned2023-03-01T17:44:47Z-
dc.date.available2023-03-01T17:44:47Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationКнязь С.В. Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси конюшини залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/412-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractДосліджувався вплив сорту на урожайність і поживність зеленої маси конюшини. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах конюшини сортів Павлина і Тіна дає змогу одержувати високі врожаї. За поживною цінністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Тіна мав вищі показники, ніж сорт Павлина.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвіський національний аграрний університетuk_UA
dc.subjectурожайністьuk_UA
dc.subjectyielduk_UA
dc.subjectпоживністьuk_UA
dc.subjectnutritionuk_UA
dc.subjectсортuk_UA
dc.subjectvarietyuk_UA
dc.subjectконюшинаuk_UA
dc.subjectcloveruk_UA
dc.titleОсобливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси конюшини залежно від сортуuk_UA
dc.title.alternativeFeatures of yield formation and nutritional value of clover green mass depending on the varietyuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kniaz_mag.pdfКваліфікаційна робота1,81 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.