Link lub cytat.
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/412| Tytuł: | Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси конюшини залежно від сорту |
| Inne tytuły: | Features of yield formation and nutritional value of clover green mass depending on the variety |
| Autorzy: | Князь, Сергій Володимирович |
| Słowa kluczowe: | урожайність yield поживність nutrition сорт variety конюшина clover |
| Data wydania: | 2021 |
| Wydawca: | Львіський національний аграрний університет |
| Cytat: | Князь С.В. Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси конюшини залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с. |
| Abstract: | Досліджувався вплив сорту на урожайність і поживність зеленої маси конюшини. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах конюшини сортів Павлина і Тіна дає змогу одержувати високі врожаї. За поживною цінністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Тіна мав вищі показники, ніж сорт Павлина. |
| Opis: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/412 |
| Występuje w kolekcjach: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Pliki tej pozycji:
| Plik | Opis | Wielkość | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Kniaz_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,81 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi