Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/412
Tytuł: Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси конюшини залежно від сорту
Inne tytuły: Features of yield formation and nutritional value of clover green mass depending on the variety
Autorzy: Князь, Сергій Володимирович
Słowa kluczowe: урожайність
yield
поживність
nutrition
сорт
variety
конюшина
clover
Data wydania: 2021
Wydawca: Львіський національний аграрний університет
Cytat: Князь С.В. Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси конюшини залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с.
Abstract: Досліджувався вплив сорту на урожайність і поживність зеленої маси конюшини. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах конюшини сортів Павлина і Тіна дає змогу одержувати високі врожаї. За поживною цінністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Тіна мав вищі показники, ніж сорт Павлина.
Opis: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/412
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Kniaz_mag.pdfКваліфікаційна робота1,81 MBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi