Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/412
Title: Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси конюшини залежно від сорту
Other Titles: Features of yield formation and nutritional value of clover green mass depending on the variety
Authors: Князь, Сергій Володимирович
Keywords: урожайність
yield
поживність
nutrition
сорт
variety
конюшина
clover
Issue Date: 2021
Publisher: Львіський національний аграрний університет
Citation: Князь С.В. Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси конюшини залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с.
Abstract: Досліджувався вплив сорту на урожайність і поживність зеленої маси конюшини. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах конюшини сортів Павлина і Тіна дає змогу одержувати високі врожаї. За поживною цінністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Тіна мав вищі показники, ніж сорт Павлина.
Description: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/412
Appears in Collections:ОС «Магістр» / Master's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kniaz_mag.pdfКваліфікаційна робота1,81 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.