Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/412| Название: | Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси конюшини залежно від сорту |
| Другие названия: | Features of yield formation and nutritional value of clover green mass depending on the variety |
| Авторы: | Князь, Сергій Володимирович |
| Ключевые слова: | урожайність yield поживність nutrition сорт variety конюшина clover |
| Дата публикации: | 2021 |
| Издательство: | Львіський національний аграрний університет |
| Библиографическое описание: | Князь С.В. Особливості формування урожайності і поживної цінності зеленої маси конюшини залежно від сорту: магістерська робота. Львів, 2021. 87 с. |
| Краткий осмотр (реферат): | Досліджувався вплив сорту на урожайність і поживність зеленої маси конюшини. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених ґрунтах конюшини сортів Павлина і Тіна дає змогу одержувати високі врожаї. За поживною цінністю, виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Тіна мав вищі показники, ніж сорт Павлина. |
| Описание: | Спеціальність 201 "Агрономія" |
| URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/412 |
| Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Kniaz_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,81 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.