Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/409
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Бартош, Володимир Васильович | - |
dc.date.accessioned | 2023-03-01T16:37:39Z | - |
dc.date.available | 2023-03-01T16:37:39Z | - |
dc.date.issued | 2021 | - |
dc.identifier.citation | Бартош В.В. Особливості формування урожайності і якісних показників насіння конюшини повзучої залежно від норми висіву: магістерська робота. Львів, 2021. 81 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/409 | - |
dc.description | Спеціальність 201 "Агрономія" | uk_UA |
dc.description.abstract | Проведені дослідження з вивчення впливу норм висіву конюшини повзучої на формування урожайності та якості насіння. Вивчали різні норми висіву – 4 кг/га (контроль), 6, 8, 10 кг/га. Встановлено, що найвищі показники урожайності насіння (2,74 ц/га) одержані за норми висіву 6 кг/га, що забезпечило достовірну надбавку врожаю до контролю (4 кг/га). | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.publisher | Львіський національний аграрний університет | uk_UA |
dc.subject | урожайність | uk_UA |
dc.subject | productivity | uk_UA |
dc.subject | конюшина повзуча | uk_UA |
dc.subject | creeping clover | uk_UA |
dc.subject | норма висіву | uk_UA |
dc.subject | sowing rate | uk_UA |
dc.title | Особливості формування урожайності і якісних показників насіння конюшини повзучої залежно від норми висіву | uk_UA |
dc.title.alternative | Peculiarities of yield formation and quality indicators of creeping clover seeds depending on the sowing rate | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Bartosh_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 862,53 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.