Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/401
Title: | Шляхи підвищення рентабельності свинарства |
Other Titles: | Ways to increase the profitability of pig farming |
Authors: | Кичун, Ігор Володимирович Огородник, Наталія Зіновіївна Віщур, Олег Іванович Ясниський, Роман Святославович |
Keywords: | свинарство pig breeding продуктивність і відтворна здатність свиней productivity and reproductive capacity of pigs профілактика захворювань prevention of diseases |
Issue Date: | 2013 |
Publisher: | ІНСТИТУТ БІОЛОГІЇ ТВАРИН |
Citation: | Кичун І. В., Огородник Н. З., Віщур О. І., Ясниський Р. С. Шляхи підвищення рентабельності свинарства: рекомендації з науково-практичним обґрунтуванням. Львів, 2013. 24 с. |
Abstract: | У представлених рекомендаціях узагальнено результати досліджень щодо застосування у свинарстві нових ветеринарних препаратів розроблених в Інституті біології тварин НААН. Запропоновано використовувати розроблені препарати з метою підвищення репродуктивної функції та профілактики синдрому метрит-мастит-агалактія у свиноматок, підвищення імунного статусу новонароджених поросят, профілактики і лікування шлунково-кишкових та респіраторних захворювань у підсисних і відлучених поросят. Подано рекомендації щодо режиму вирощування ремонтних свинок при ранньому введенні їх у цикл відтворення. |
Description: | Рекомендації призначені для широкого кола спеціалістів АПК, фермерів, фахівців тваринницьких ферм з різною формою господарювання, а також для наукових співробітників, студентів і викладачів ВУЗів ветеринарного та сільськогосподарського спрямування. |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/401 |
Appears in Collections: | Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kichun_Ohorodnyk_Vischurt_Yasnyskyi.pdf | рекомендації з науково-практичним обґрунтуванням | 353,77 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.