Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/393
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorТурчин, Володимир Васильович-
dc.date.accessioned2023-02-26T19:35:24Z-
dc.date.available2023-02-26T19:35:24Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationТурчин В.В. Вивчення сортових особливостей озимого ріпаку та їх вплив на формування урожайності і поживної цінності його зеленої маси: магістерська робота. Львів, 2021. 86 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/393-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.description.abstractЯк показали дослідження вирощування озимого ріпаку сорту Шелбі формує кращу структуру врожаю зеленої маси, ніж сорт Легіон, при цьому обсяги його врожайності були більшими. Фактичне жировідкладання та вміст кормових одиниць в озимого ріпаку сорту Шелбі переважали сорт Легіон. Енергетична поживність зеленої маси та коефіцієнт енергетичної ефективності були у сорту Шелбі вищими, ніж в Легіону. При цьому собівартість його вирощування була нижчою, а чистий дохід і рентабельність вирощування на зелений корм переважали сорт Легіон.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвіський національний університет природокористуванняuk_UA
dc.subjectозимий ріпакuk_UA
dc.subjectwinter rapesuk_UA
dc.subjectзелена масаuk_UA
dc.subjectgreen massuk_UA
dc.subjectсорти Шелбі і Легіонuk_UA
dc.subjectShelby and Legion sortsuk_UA
dc.subjectструктура врожаюuk_UA
dc.subjectcrop structureuk_UA
dc.subjectпоживна цінністьuk_UA
dc.subjectnutritiousnessuk_UA
dc.titleВивчення сортових особливостей озимого ріпаку та їх вплив на формування урожайності і поживної цінності його зеленої масиuk_UA
dc.title.alternativeStudy of sorts peculiarities of winter rapes and their effect on formation of crop capacity and nutritiousness of its green massuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Turchyn_mag.pdfКваліфікаційна робота1,86 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.