Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/393
Назва: Вивчення сортових особливостей озимого ріпаку та їх вплив на формування урожайності і поживної цінності його зеленої маси
Інші назви: Study of sorts peculiarities of winter rapes and their effect on formation of crop capacity and nutritiousness of its green mass
Автори: Турчин, Володимир Васильович
Ключові слова: озимий ріпак
winter rapes
зелена маса
green mass
сорти Шелбі і Легіон
Shelby and Legion sorts
структура врожаю
crop structure
поживна цінність
nutritiousness
Дата публікації: 2021
Видавництво: Львіський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Турчин В.В. Вивчення сортових особливостей озимого ріпаку та їх вплив на формування урожайності і поживної цінності його зеленої маси: магістерська робота. Львів, 2021. 86 с.
Короткий огляд (реферат): Як показали дослідження вирощування озимого ріпаку сорту Шелбі формує кращу структуру врожаю зеленої маси, ніж сорт Легіон, при цьому обсяги його врожайності були більшими. Фактичне жировідкладання та вміст кормових одиниць в озимого ріпаку сорту Шелбі переважали сорт Легіон. Енергетична поживність зеленої маси та коефіцієнт енергетичної ефективності були у сорту Шелбі вищими, ніж в Легіону. При цьому собівартість його вирощування була нижчою, а чистий дохід і рентабельність вирощування на зелений корм переважали сорт Легіон.
Опис: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/393
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Turchyn_mag.pdfКваліфікаційна робота1,86 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.