Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/393
Название: Вивчення сортових особливостей озимого ріпаку та їх вплив на формування урожайності і поживної цінності його зеленої маси
Другие названия: Study of sorts peculiarities of winter rapes and their effect on formation of crop capacity and nutritiousness of its green mass
Авторы: Турчин, Володимир Васильович
Ключевые слова: озимий ріпак
winter rapes
зелена маса
green mass
сорти Шелбі і Легіон
Shelby and Legion sorts
структура врожаю
crop structure
поживна цінність
nutritiousness
Дата публикации: 2021
Издательство: Львіський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Турчин В.В. Вивчення сортових особливостей озимого ріпаку та їх вплив на формування урожайності і поживної цінності його зеленої маси: магістерська робота. Львів, 2021. 86 с.
Краткий осмотр (реферат): Як показали дослідження вирощування озимого ріпаку сорту Шелбі формує кращу структуру врожаю зеленої маси, ніж сорт Легіон, при цьому обсяги його врожайності були більшими. Фактичне жировідкладання та вміст кормових одиниць в озимого ріпаку сорту Шелбі переважали сорт Легіон. Енергетична поживність зеленої маси та коефіцієнт енергетичної ефективності були у сорту Шелбі вищими, ніж в Легіону. При цьому собівартість його вирощування була нижчою, а чистий дохід і рентабельність вирощування на зелений корм переважали сорт Легіон.
Описание: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/393
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Turchyn_mag.pdfКваліфікаційна робота1,86 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.