Link lub cytat.
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/376
Tytuł: | «Стандартизація, управління якістю, технологія зберігання та переробки продукції рослинництва». Частина перша: «Технологія зберігання зернових мас» |
Autorzy: | Рожко, Іванна Семенівна Кулик, Юрій Васильвич |
Data wydania: | 2018 |
Cytat: | Рожко І.С., Кулик Ю.В. Навчальний посібник з дисципліни «Стандартизація, управління якістю, технологія зберігання та переробки продукції рослинництва». Частина перша: «Технологія зберігання зернових мас». Львів, 2018. 76 с. |
Abstract: | Навчальний посібник розкриває сучасні тенденції розвитку та удосконалення технологій зберігання зерна в Україні. Обсяг навчального посібника відповідає програмним вимогам щодо кількості годин, відведених на вивчення розділу «Технологія зберігання зерна» у розрізі навчальної дисципліни «Стандартизація, управління якістю, технологія зберігання та переробки продукції рослинництва». |
Opis: | 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин» |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/376 |
Występuje w kolekcjach: | Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences |
Pliki tej pozycji:
Plik | Opis | Wielkość | Format | |
---|---|---|---|---|
Рожко І.С.., Кулик Ю. В. Ч.1 Технологія зберігання зернових мас docx.pdf | Навчальний посібник | 2,18 MB | Adobe PDF | Przeglądanie/Otwarcie |
Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi