Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/376
Title: | «Стандартизація, управління якістю, технологія зберігання та переробки продукції рослинництва». Частина перша: «Технологія зберігання зернових мас» |
Authors: | Рожко, Іванна Семенівна Кулик, Юрій Васильвич |
Issue Date: | 2018 |
Citation: | Рожко І.С., Кулик Ю.В. Навчальний посібник з дисципліни «Стандартизація, управління якістю, технологія зберігання та переробки продукції рослинництва». Частина перша: «Технологія зберігання зернових мас». Львів, 2018. 76 с. |
Abstract: | Навчальний посібник розкриває сучасні тенденції розвитку та удосконалення технологій зберігання зерна в Україні. Обсяг навчального посібника відповідає програмним вимогам щодо кількості годин, відведених на вивчення розділу «Технологія зберігання зерна» у розрізі навчальної дисципліни «Стандартизація, управління якістю, технологія зберігання та переробки продукції рослинництва». |
Description: | 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин» |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/376 |
Appears in Collections: | Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Рожко І.С.., Кулик Ю. В. Ч.1 Технологія зберігання зернових мас docx.pdf | Навчальний посібник | 2,18 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.