Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/375
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Рожко, Іванна Семенівна | - |
dc.date.accessioned | 2023-02-25T17:08:43Z | - |
dc.date.available | 2023-02-25T17:08:43Z | - |
dc.date.issued | 2019 | - |
dc.identifier.citation | Рожко І.С. Основи переробки соковитої продукції. Навчальний посібник для студентів факультету агротехнологій та екології й ННІЗіПО ОС «Бакалавр» спеціальностей 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин», 203 «Садівництво та виноградарство». Дубляни, 2019. 112 с. | uk_UA |
dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/375 | - |
dc.description | 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин», 203 «Садівництво та виноградарство» | uk_UA |
dc.description.abstract | У навчальному посібнику в логічній послідовності розглянуто компоненти хімічного складу соковитої продукції, їх вплив на якісні параметри та споживчу цінність продукту переробки, основні способи технологічної переробки, основні прийоми з підготовки сировини до переробки, умови зберігання та довговічність продуктів переробки, інноваційні технології переробки. | uk_UA |
dc.language.iso | other | uk_UA |
dc.title | Основи переробки соковитої продукції | uk_UA |
dc.type | Other | uk_UA |
Располагается в коллекциях: | Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Рожко І.С. Основи переробки соковитої продукції.pdf | Навчальний посібник | 1,46 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.