Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/375
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorРожко, Іванна Семенівна-
dc.date.accessioned2023-02-25T17:08:43Z-
dc.date.available2023-02-25T17:08:43Z-
dc.date.issued2019-
dc.identifier.citationРожко І.С. Основи переробки соковитої продукції. Навчальний посібник для студентів факультету агротехнологій та екології й ННІЗіПО ОС «Бакалавр» спеціальностей 201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин», 203 «Садівництво та виноградарство». Дубляни, 2019. 112 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/375-
dc.description201 «Агрономія», 202 «Захист і карантин рослин», 203 «Садівництво та виноградарство»uk_UA
dc.description.abstractУ навчальному посібнику в логічній послідовності розглянуто компоненти хімічного складу соковитої продукції, їх вплив на якісні параметри та споживчу цінність продукту переробки, основні способи технологічної переробки, основні прийоми з підготовки сировини до переробки, умови зберігання та довговічність продуктів переробки, інноваційні технології переробки.uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.titleОснови переробки соковитої продукціїuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Розташовується у зібраннях:Аграрні та природничі науки / Agricultural and Natural Sciences

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Рожко І.С. Основи переробки соковитої продукції.pdfНавчальний посібник1,46 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.