Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2999| Назва: | Формування продуктивності й поживної цінності зерна сої різних сортів |
| Інші назви: | Formation of yield and nutritional value of soybean grain in different varieties |
| Автори: | Соколовський, Віталій Іванович |
| Ключові слова: | продуктивність, поживність, сорт, соя productivity, nutritional value, variety, soybean |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького |
| Бібліографічний опис: | Соколовський В.І. Формування продуктивності й поживної цінності зерна сої різних сортів: кваліфікаційна робота. Львів, 2025. 84 с. |
| Опис: | Спеціальність 201"Агрономія" |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2999 |
| Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Sokolovskyi_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 730,68 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.