Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2999
Назва: Формування продуктивності й поживної цінності зерна сої різних сортів
Інші назви: Formation of yield and nutritional value of soybean grain in different varieties
Автори: Соколовський, Віталій Іванович
Ключові слова: продуктивність, поживність, сорт, соя
productivity, nutritional value, variety, soybean
Дата публікації: 2025
Видавництво: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Бібліографічний опис: Соколовський В.І. Формування продуктивності й поживної цінності зерна сої різних сортів: кваліфікаційна робота. Львів, 2025. 84 с.
Опис: Спеціальність 201"Агрономія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2999
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Sokolovskyi_mag.pdfКваліфікаційна робота730,68 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.