Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2999
Название: Формування продуктивності й поживної цінності зерна сої різних сортів
Другие названия: Formation of yield and nutritional value of soybean grain in different varieties
Авторы: Соколовський, Віталій Іванович
Ключевые слова: продуктивність, поживність, сорт, соя
productivity, nutritional value, variety, soybean
Дата публикации: 2025
Издательство: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Библиографическое описание: Соколовський В.І. Формування продуктивності й поживної цінності зерна сої різних сортів: кваліфікаційна робота. Львів, 2025. 84 с.
Описание: Спеціальність 201"Агрономія"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2999
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Sokolovskyi_mag.pdfКваліфікаційна робота730,68 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.