Link lub cytat. https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2999
Tytuł: Формування продуктивності й поживної цінності зерна сої різних сортів
Inne tytuły: Formation of yield and nutritional value of soybean grain in different varieties
Autorzy: Соколовський, Віталій Іванович
Słowa kluczowe: продуктивність, поживність, сорт, соя
productivity, nutritional value, variety, soybean
Data wydania: 2025
Wydawca: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Cytat: Соколовський В.І. Формування продуктивності й поживної цінності зерна сої різних сортів: кваліфікаційна робота. Львів, 2025. 84 с.
Opis: Спеціальність 201"Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2999
Występuje w kolekcjach:ОС «Магістр» / Master's degree

Pliki tej pozycji:
Plik Opis WielkośćFormat 
Sokolovskyi_mag.pdfКваліфікаційна робота730,68 kBAdobe PDFPrzeglądanie/Otwarcie


Pozycje DSpace są chronione prawami autorskimi