Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2999
Title: Формування продуктивності й поживної цінності зерна сої різних сортів
Other Titles: Formation of yield and nutritional value of soybean grain in different varieties
Authors: Соколовський, Віталій Іванович
Keywords: продуктивність, поживність, сорт, соя
productivity, nutritional value, variety, soybean
Issue Date: 2025
Publisher: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Citation: Соколовський В.І. Формування продуктивності й поживної цінності зерна сої різних сортів: кваліфікаційна робота. Львів, 2025. 84 с.
Description: Спеціальність 201"Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2999
Appears in Collections:ОС «Магістр» / Master's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Sokolovskyi_mag.pdfКваліфікаційна робота730,68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.