Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2998
Назва: Формування продуктивності й поживності зерна сої залежно від норм висіву
Інші назви: Формування продуктивності й поживності зерна сої залежно від норм висіву
Автори: Морикишка, Любомир Любомирович
Ключові слова: продуктивність, поживність, норми висіву, соя.
productivity, nutritional value, seeding rates, soybean
Дата публікації: 2025
Видавництво: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Бібліографічний опис: Морикишка Л.Л. Формування продуктивності й поживності зерна сої залежно від норм висіву: кваліфікаційна робота. Львів, 2025. 84 с.
Короткий огляд (реферат): Вивчалася продуктивність і поживність сої за різних норм висіву. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених оглеєних ґрунтах сої сорту Легенда за норм висіву 800 тис., 900 тис. і 1 млн шт./га дозволяє одержувати високі врожаї. При цьому найвищу продуктивність, вихід кормових одиниць і перетравного протеїну та економічні показники були за норми висіву 900 тис. шт./га.
Опис: Спеціальність 201"Агрономія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2998
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Morykyshka_mag.pdfКваліфікаційна робота770,57 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.