Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2997
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКоханий, Тарас Ігорович-
dc.date.accessioned2025-12-28T15:05:30Z-
dc.date.available2025-12-28T15:05:30Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationКоханий Т.І. Формування продуктивності й поживної цінності зерна ячменю озимого різних сортів: кваліфікаційна робота. Львів, 2025. 83 с.uk_UA
dc.identifier.urihttps://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2997-
dc.descriptionСпеціальність 201 "Агрономія"uk_UA
dc.language.isootheruk_UA
dc.publisherЛьвівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицькогоuk_UA
dc.subjectпродуктивність, поживність, сорт, ячмінь озимий.uk_UA
dc.subjectproductivity, nutritional value, variety, winter barleyuk_UA
dc.titleФормування продуктивності й поживної цінності зерна ячменю озимого різних сортівuk_UA
dc.title.alternativeFormation of yield and nutritional value of winter barley grain in different cultivarsuk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Kokhanyi_mag.pdfКваліфікаційна робота1 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.