Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2996
Title: Формування продуктивності й поживності зеленої маси люцерни різних сортів
Other Titles: Formation of productivity and nutritional value of the green mass of different alfalfa varieties
Authors: Жук, Маркіян Тарасович
Keywords: продуктивність
продуктивність
поживність
nutritional value
сорт
сорт
зелена маса
green mass
люцерна.
alfalfa
Issue Date: 2025
Publisher: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Citation: Жук М.Т. Формування продуктивності й поживності зеленої маси люцерни різних сортів. Кваліфікаційна робота. Львів, 2025. 83 с.
Abstract: Вивчалася продуктивність і поживність зеленої маси люцерни різних сортів. Встановлено, що вирощування на темно-сірих опідзолених оглеєних ґрунтах люцерни сортів Харп, Крено і Раміна дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. При цьому за продуктивністю, виходом кормових одиниць і перетравного протеїну та економічними показниками сорт Раміна показав кращі результати, ніж інші досліджувані сорти люцерни.
Description: Спеціальність 201 "Агрономія"
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2996
Appears in Collections:ОС «Магістр» / Master's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zhuk_mag.pdfКваліфікаційна робота1,02 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.