Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2995Полная запись метаданных
| Поле DC | Значение | Язык |
|---|---|---|
| dc.contributor.author | Гнип, Максим Ігорович | - |
| dc.date.accessioned | 2025-12-28T14:52:24Z | - |
| dc.date.available | 2025-12-28T14:52:24Z | - |
| dc.date.issued | 2025 | - |
| dc.identifier.citation | Гнип М.І. Формування продуктивності й поживності зеленої маси конюшини різних сортів: каліфікаційна робота. Львів, 2025. 90 с. | uk_UA |
| dc.identifier.uri | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2995 | - |
| dc.description | Спеціальність 201 "Агрономія" | uk_UA |
| dc.description.abstract | Вивчалася продуктивність і поживність зеленої маси конюшини різних сортів. Встановлено, що вирощування на чорноземах карбонатних на елювії щільних карбонатних порід конюшини сортів Каллісто, Тіна й Акцент дозволяє одержувати високі врожаї зеленої маси. При цьому, за виходом кормових одиниць, перетравного протеїну та економічними показниками сорт Акцент показав кращі результати, ніж інші досліджувані сорти | uk_UA |
| dc.language.iso | other | uk_UA |
| dc.publisher | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького | uk_UA |
| dc.subject | продуктивність | uk_UA |
| dc.subject | productivity | uk_UA |
| dc.subject | поживність | uk_UA |
| dc.subject | nutritional value | uk_UA |
| dc.subject | сорт | uk_UA |
| dc.subject | variety | uk_UA |
| dc.subject | зелена маса | uk_UA |
| dc.subject | green mass | uk_UA |
| dc.subject | конюшина | uk_UA |
| dc.subject | clover | uk_UA |
| dc.title | Формування продуктивності й поживності зеленої маси конюшини різних сортів | uk_UA |
| dc.title.alternative | Formation of productivity and nutritional value of the green mass of different clover varieties. | uk_UA |
| dc.type | Other | uk_UA |
| Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree | |
Файлы этого ресурса:
| Файл | Описание | Размер | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Hnyp_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 869,34 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.