Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2979| Назва: | Розробка технологічного процесу виготовлення шліцевого вала з елементами проектування технологічної оснастки |
| Інші назви: | Development of a technological process for manufacturing a splined shaft with elements of technological equipment design |
| Автори: | Гасій, Василь Богданович |
| Ключові слова: | Шліцевий вал Splined shaft процес виготовлення manufacturing process технологічна оснастка technological equipment проектування design |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького |
| Бібліографічний опис: | Розробка технологічного процесу виготовлення шліцевого вала з елементами проектування технологічної оснастки. Львів: ЛНУВМБ ім. С.З. Гжицького, 2025. 56 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Проведено аналіз конструкцій шліцевих валів та існуючих технологій їх виготовлення. Проаналізовано можливі технологічні матеріали та обгрунтовано вибір необхідного типу заготовки. Запропоновано технологію виготовлення шліцевого вала з використанням шліцефрезерного напівавтомат ВСН-620 NC22. Розроблено маршрут обробки заготовки, підібрано необхідне технологічне обладнання та визначено параметри його роботи. Описано особливості конструкції та роботи цангового патрона з гідравлічним приводом та розраховано параметри черв’ячної шліцевої фрези. Розглянуто питання охорони праці під час роботи на металообробних верстатах. Визначено показники економічної ефективності запропонованого технологічного процесу. |
| Опис: | Спеціальність 133 Галузеве машинобудування |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2979 |
| Розташовується у зібраннях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Hasii_bak.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,04 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.