Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2965| Title: | Обгрунтування вибору інструменту для обробного центру за каталогами Sandvik |
| Other Titles: | Justification of tool selection for machining center according to Sandvik catalogs |
| Authors: | Лозинський, Павло Олександрович |
| Keywords: | Обробний центр Machining center верстат з ЧПК CNC machine tool ріжучий інструмент cutting tool каталог catalog обґрунтування вибору justification of choice |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького |
| Citation: | Обгрунтування вибору інструменту для обробного центру за каталогами Sandvik. Львів: ЛНУВМБ ім. С.З. Гжицького, 2025. 78 с. |
| Abstract: | Проведено аналіз конструкції металообробних центрів та верстатів з ЧПУ, зокрема особливості будови та конструкції фрезерного верстата з ЧПУ та його підсистем і модулів. Проаналізовано характеристики ріжучого інструменту для металообробних верстатів і центрів та особливості їх застосування. На основі теоретичного аналізу процесу фрезерної обробки та інформації каталогів ріжучого інструменту фірми Sandvik здійснено обгрунтування вибору інструментів і режимів різання для обробного центру. Розроблена методика підбору інструменту для обробного центру з числовим програмним керування дозволяє швидко віднаходити необхідний інструмент серед усієї номенклатури, визначати особливості його застосування та необхідні межі налаштування технологічних параметрів роботи верстатів, прогнозувати затрати часу та продуктивність виробництва. |
| Description: | Спеціальність 133 Галузеве машинобудування |
| URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2965 |
| Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Lozynskyi_mag.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,27 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.