Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2945| Назва: | Дослідження фізико-механічних властивостей горіхоплідних культур з метою оптимізації процесу їх переробки |
| Інші назви: | Research into the physical and mechanical properties of nut crops with the aim of optimizing their processing process |
| Автори: | Шевчук, Денис Олексійович |
| Ключові слова: | процес розколювання splitting process горіхокол nutcracker продуктивність productivity |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Львіський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького |
| Бібліографічний опис: | Шевчук Д.О. Дослідження фізико-механічних властивостей горіхоплідних культур з метою оптимізації процесу їх переробки: дипломна робота. Львів, 2025. 60 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Магістерська робота присвячена обґрунтуванню вдосконаленого процесу розколювання шкарлупи волоського горіха для його реалізації в малих приватних господарствах та на підприємствах харчування. Вдосконалена методика розрахунку енергетичних складових процесу розколювання горіха на горіхоколах. Встановлено, що зазвичай переробка горіхів полягає у здійсненні ряду операцій, які можуть виконувати у різній послідовності, або не виконувати взагалі, в залежності від якості вхідної сировини, та очікуваних якісних показників очищених ядер. Встановлено, що найбільш ефективним є процес обробки у двох конусоподібних прижимних пластинах. Дана конфігурація виконачого органу дозволить отримати вихід цільного ядра понад 75%. |
| Опис: | Спеціальність 208 "Агроінженерія" |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2945 |
| Розташовується у зібраннях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Shevchuk_mag.pdf | Спеціальність 208 "Агроінженерія" | 14,17 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.