Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2945
Назва: Дослідження фізико-механічних властивостей горіхоплідних культур з метою оптимізації процесу їх переробки
Інші назви: Research into the physical and mechanical properties of nut crops with the aim of optimizing their processing process
Автори: Шевчук, Денис Олексійович
Ключові слова: процес розколювання
splitting process
горіхокол
nutcracker
продуктивність
productivity
Дата публікації: 2025
Видавництво: Львіський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Ґжицького
Бібліографічний опис: Шевчук Д.О. Дослідження фізико-механічних властивостей горіхоплідних культур з метою оптимізації процесу їх переробки: дипломна робота. Львів, 2025. 60 с.
Короткий огляд (реферат): Магістерська робота присвячена обґрунтуванню вдосконаленого процесу розколювання шкарлупи волоського горіха для його реалізації в малих приватних господарствах та на підприємствах харчування. Вдосконалена методика розрахунку енергетичних складових процесу розколювання горіха на горіхоколах. Встановлено, що зазвичай переробка горіхів полягає у здійсненні ряду операцій, які можуть виконувати у різній послідовності, або не виконувати взагалі, в залежності від якості вхідної сировини, та очікуваних якісних показників очищених ядер. Встановлено, що найбільш ефективним є процес обробки у двох конусоподібних прижимних пластинах. Дана конфігурація виконачого органу дозволить отримати вихід цільного ядра понад 75%.
Опис: Спеціальність 208 "Агроінженерія"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2945
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Shevchuk_mag.pdfСпеціальність 208 "Агроінженерія"14,17 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.