Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2889
Title: Розроблення конструкції механізму перекидання варильного котла КВ-250 для автоматизованого вивантаження готової суміші
Other Titles: Development of the design of the tipping mechanism of the KV-250 cooking boiler for automated unloading of the finished mixture
Authors: Туркоць, Богдан Русланович
Keywords: Котел, змішування, вивантаження
Kettle, mix, unloading
Issue Date: 2025
Publisher: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Abstract: У кваліфікаційній роботі виконано проєктування конструкції механізму перекидання варильного котла КВ-250 з метою автоматизації процесу вивантаження готової суміші. Проведено огляд вітчизняних і зарубіжних технічних рішень, що використовуються для перекидання харчоварильних ємностей. Встановлено, що більшість існуючих механізмів не відповідають сучасним вимогам ергономіки, безпеки та економічної доцільності, що зумовлює актуальність запропонованої розробки. Запропоновано вдосконалену конструкцію механізму з використанням мотор-редуктора та частотного перетворювача, яка забезпечує безпечне, плавне та контрольоване перекидання котла. У середовищі SolidWorks створено тривимірну модель механізму, виконано аналіз напружено-деформованого стану методом скінченних елементів і проведено перевірку ресурсу елементів конструкції при циклічному навантаженні.
Description: Туркоць Б.Р. «Розроблення конструкції механізму перекидання варильного котла КВ-250 для автоматизованого вивантаження готової суміші» / Кваліфікаційна робота. Дубляни: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій ім. С.З. Гжицького, 2025. 62 с.
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2889
Appears in Collections:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Репозитарій ТУРКОЦЬ.pdfСпеціальність 133 Галузеве машинобудування1,4 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.