Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2718| Назва: | Удосконалення технологічного процесу перевезення швидкопсувних вантажів на міжміських маршрутах |
| Інші назви: | Improving the technological process of transporting perishable goods on intercity routes |
| Автори: | Дзьобас, Юрій Миколайович |
| Ключові слова: | вантажні перевезення freight transportation швидкопсувні вантажі perishable goods транспортна схема transport scheme швидкість доставки delivery speed |
| Дата публікації: | 2025 |
| Видавництво: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького |
| Бібліографічний опис: | Дзьобас Ю. М. Удосконалення технологічного процесу перевезення швидкопсувних вантажів на міжміських маршрутах. : кваліфікаційна робота. Львів, 2025. 66 с. |
| Короткий огляд (реферат): | Робота присвячена удосконаленню мийної системи автопоїздів для перевезення вантажів, які швидко псуються, зокрема молока. Сконструйовано мийну головку для миття цистерн. Виконано імітаційне моделювання мийної головки. Розглянуто питання охорони праці і шкідливі речовини в повітрі робочої зони. Для ротаційної мийної головки було застосовано механізм дворядної планетарної передачі із одним внутрішнім зачепленням. Забезпечено технічну умову нерівності кутової швидкості обертання форсунок ротаційної головки у вертикальній і горизонтальній площинах. Наведено коротку характеристику можливих надзвичайних ситуацій. Запропоновано заходи з охорони праці. Економічний ефект від впровадження розробок − позитивний. Термін окупності – 3,8 років. |
| Опис: | Спеціальність 274 "Автомобільний транспорт" |
| URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2718 |
| Розташовується у зібраннях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файли цього матеріалу:
| Файл | Опис | Розмір | Формат | |
|---|---|---|---|---|
| Dziobaz_bach.pdf | Кваліфікаційна робота | 3,98 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.