Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2718| Title: | Удосконалення технологічного процесу перевезення швидкопсувних вантажів на міжміських маршрутах |
| Other Titles: | Improving the technological process of transporting perishable goods on intercity routes |
| Authors: | Дзьобас, Юрій Миколайович |
| Keywords: | вантажні перевезення freight transportation швидкопсувні вантажі perishable goods транспортна схема transport scheme швидкість доставки delivery speed |
| Issue Date: | 2025 |
| Publisher: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Гжицького |
| Citation: | Дзьобас Ю. М. Удосконалення технологічного процесу перевезення швидкопсувних вантажів на міжміських маршрутах. : кваліфікаційна робота. Львів, 2025. 66 с. |
| Abstract: | Робота присвячена удосконаленню мийної системи автопоїздів для перевезення вантажів, які швидко псуються, зокрема молока. Сконструйовано мийну головку для миття цистерн. Виконано імітаційне моделювання мийної головки. Розглянуто питання охорони праці і шкідливі речовини в повітрі робочої зони. Для ротаційної мийної головки було застосовано механізм дворядної планетарної передачі із одним внутрішнім зачепленням. Забезпечено технічну умову нерівності кутової швидкості обертання форсунок ротаційної головки у вертикальній і горизонтальній площинах. Наведено коротку характеристику можливих надзвичайних ситуацій. Запропоновано заходи з охорони праці. Економічний ефект від впровадження розробок − позитивний. Термін окупності – 3,8 років. |
| Description: | Спеціальність 274 "Автомобільний транспорт" |
| URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2718 |
| Appears in Collections: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Files in This Item:
| File | Description | Size | Format | |
|---|---|---|---|---|
| Dziobaz_bach.pdf | Кваліфікаційна робота | 3,98 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.