Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2662
Назва: | Екологічна оцінка впливу виробничої діяльності Агропромислове підприємство «ГРЯДА» на стан навколишнього середовища |
Інші назви: | Environmental assessment of the impact of the production activities of the agro-industrial enterprise “GRYADA” on the state of the environment |
Автори: | Турко, Віталій Степанович |
Ключові слова: | Атмосферне повітря Atmospheric air забрудення pollution промислове свинарство industrial pig farming навколишнє середовище environment водні обєкти water bodies ґрунт soil |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького |
Бібліографічний опис: | Турко В. С. Екологічна оцінка впливу виробничої діяльності Агропромислове підприємство «ГРЯДА» на стан навколишнього середовища. Кваліфікаційна робота. Львів, 2025, 61 с. |
Короткий огляд (реферат): | Висвітлено питання про стан виробничих потужностей свинарських комплексів в України, а також вплив діяльності промислового свинарства на стан навколишнього середовища. Надано рекомендації, які можуть бути впроваджені на підприємстві для зменшення шкідливого впливу на навколишнє середовище та підвищення ефективності використання природних ресурсів. Проведено екологічну оцінку виробничої діяльності свинокомплексу Агропромислове підприємство «ГРЯДА» на стан навколишнього середовища. Запропоновано ряд заходів із захисту навколишнього природного середовища, зокрема зниження наслідків екологічної шкоди від діяльності промислових свинокомплексів. |
Опис: | Спеціальність 183 «Технології захисту навколишнього середовища» |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2662 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Turko_bach.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,95 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.