Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2661
Назва: Екологічна оцінка рівня забруднення нітратами продукції рослинництва у Львівської області.
Інші назви: Ecological evaluation of the level of nitrate contamination of crop growing production in Lviv region
Автори: Кобик, Богдан Іванович
Ключові слова: Овочеві культури
Vegetable crops
якість продукції
product quality
нітрати
nitrates
гранично допустима концентрація
maximum permissible concentration
абіотичні фактори
abiotic factors
сезонна динаміка
seasonal dynamics
продовольчі ринки
food markets
Дата публікації: 2025
Видавництво: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького
Бібліографічний опис: Кобик Б. І. Екологічна оцінка рівня забруднення нітратами продукції рослинництва у Львівської області. Кваліфікаційна робота. Львів, 2025, 55 с.
Короткий огляд (реферат): Висвітлено екологічні проблемам забруднення овочевої продукції нітратами у Львівській області. Розглянуто вплив комплексу факторів, що впливають на накопичення нітратів в овочевих рослинах, а також шляхи трансформації нітратів і нітритів у рослинах. Наведено результати досліджень моніторингу нітратного забруднення овочевої продукції на ринках м. Львова з визначенням концентрації нітратів. Здійснено порівняльну екологічну оцінку нітратного забруднення овочевої продукції за сімома адміністративними районами Львівської області з приватних господарств окремих територіальних громад. Досліджено сезонну динаміку вмісту нітратів в овочевій продукції Львівської області. Запропоновано комплекс агротехнічних заходів направлених зменшення нітратів в овочевих рослинах.
Опис: 101 «Екологія»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2661
Розташовується у зібраннях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kobyk_bach.pdf101 «Екологія»1,4 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.