Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2661
Title: | Екологічна оцінка рівня забруднення нітратами продукції рослинництва у Львівської області. |
Other Titles: | Ecological evaluation of the level of nitrate contamination of crop growing production in Lviv region |
Authors: | Кобик, Богдан Іванович |
Keywords: | Овочеві культури Vegetable crops якість продукції product quality нітрати nitrates гранично допустима концентрація maximum permissible concentration абіотичні фактори abiotic factors сезонна динаміка seasonal dynamics продовольчі ринки food markets |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С. З. Ґжицького |
Citation: | Кобик Б. І. Екологічна оцінка рівня забруднення нітратами продукції рослинництва у Львівської області. Кваліфікаційна робота. Львів, 2025, 55 с. |
Abstract: | Висвітлено екологічні проблемам забруднення овочевої продукції нітратами у Львівській області. Розглянуто вплив комплексу факторів, що впливають на накопичення нітратів в овочевих рослинах, а також шляхи трансформації нітратів і нітритів у рослинах. Наведено результати досліджень моніторингу нітратного забруднення овочевої продукції на ринках м. Львова з визначенням концентрації нітратів. Здійснено порівняльну екологічну оцінку нітратного забруднення овочевої продукції за сімома адміністративними районами Львівської області з приватних господарств окремих територіальних громад. Досліджено сезонну динаміку вмісту нітратів в овочевій продукції Львівської області. Запропоновано комплекс агротехнічних заходів направлених зменшення нітратів в овочевих рослинах. |
Description: | 101 «Екологія» |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2661 |
Appears in Collections: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Kobyk_bach.pdf | 101 «Екологія» | 1,4 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.