Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2501
Назва: Розробка IoT-системи для управління логістикою лінії з виробництва макаронних виробів
Інші назви: Development of an IoT system for managing the logistics of a pasta production line
Автори: Возна, Ірина Романівна
Ключові слова: IoT-система
IoT system
логістика
logistics
макаронне виробництв
pasta production
RFID- технологія
RFID technology
автоматизація
automation
мікроклімат
microclimate
регулювання вологості
humidity control
Дата публікації: 2025
Видавництво: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького
Бібліографічний опис: Возна І. Р. Розробка IoT-системи для управління логістикою лінії з виробництва макаронних виробів : бакалаврська робота. Дубляни, 2025. 69 с.
Короткий огляд (реферат): У роботі проаналізовано особливості логістики в харчовому виробництві, з акцентом на сегмент макаронних виробів. Розглянуто архітектуру логістичного процесу, ключові етапи транспортування, зберігання та контролю якості продукції. Особливу увагу приділено мікроклімату на складах, зокрема вологості та температурі, що впливають на збереження продукції. Запропоновано інтеграцію системи мікроклімату до загальної IoT-інфраструктури. Описано сучасні IoT-рішення для автоматизації логістики та використання RFID- технологій для відстеження продукції. Обґрунтовано вибір технічних засобів, зокрема сенсорів, контролерів та RFID-компонентів. Побудовано структурну і функціональну схеми системи, описано принцип її роботи та впровадження. Проведено економічний аналіз ефективності автоматизації та розглянуто питання охорони праці й екології.
Опис: Спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2501
Розташовується у зібраннях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Vozna_bach.pdfКваліфікаційна робота1,59 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.