Please use this identifier to cite or link to this item: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2501
Title: Розробка IoT-системи для управління логістикою лінії з виробництва макаронних виробів
Other Titles: Development of an IoT system for managing the logistics of a pasta production line
Authors: Возна, Ірина Романівна
Keywords: IoT-система
IoT system
логістика
logistics
макаронне виробництв
pasta production
RFID- технологія
RFID technology
автоматизація
automation
мікроклімат
microclimate
регулювання вологості
humidity control
Issue Date: 2025
Publisher: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького
Citation: Возна І. Р. Розробка IoT-системи для управління логістикою лінії з виробництва макаронних виробів : бакалаврська робота. Дубляни, 2025. 69 с.
Abstract: У роботі проаналізовано особливості логістики в харчовому виробництві, з акцентом на сегмент макаронних виробів. Розглянуто архітектуру логістичного процесу, ключові етапи транспортування, зберігання та контролю якості продукції. Особливу увагу приділено мікроклімату на складах, зокрема вологості та температурі, що впливають на збереження продукції. Запропоновано інтеграцію системи мікроклімату до загальної IoT-інфраструктури. Описано сучасні IoT-рішення для автоматизації логістики та використання RFID- технологій для відстеження продукції. Обґрунтовано вибір технічних засобів, зокрема сенсорів, контролерів та RFID-компонентів. Побудовано структурну і функціональну схеми системи, описано принцип її роботи та впровадження. Проведено економічний аналіз ефективності автоматизації та розглянуто питання охорони праці й екології.
Description: Спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
URI: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2501
Appears in Collections:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Vozna_bach.pdfКваліфікаційна робота1,59 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.