Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2501
Title: | Розробка IoT-системи для управління логістикою лінії з виробництва макаронних виробів |
Other Titles: | Development of an IoT system for managing the logistics of a pasta production line |
Authors: | Возна, Ірина Романівна |
Keywords: | IoT-система IoT system логістика logistics макаронне виробництв pasta production RFID- технологія RFID technology автоматизація automation мікроклімат microclimate регулювання вологості humidity control |
Issue Date: | 2025 |
Publisher: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького |
Citation: | Возна І. Р. Розробка IoT-системи для управління логістикою лінії з виробництва макаронних виробів : бакалаврська робота. Дубляни, 2025. 69 с. |
Abstract: | У роботі проаналізовано особливості логістики в харчовому виробництві, з акцентом на сегмент макаронних виробів. Розглянуто архітектуру логістичного процесу, ключові етапи транспортування, зберігання та контролю якості продукції. Особливу увагу приділено мікроклімату на складах, зокрема вологості та температурі, що впливають на збереження продукції. Запропоновано інтеграцію системи мікроклімату до загальної IoT-інфраструктури. Описано сучасні IoT-рішення для автоматизації логістики та використання RFID- технологій для відстеження продукції. Обґрунтовано вибір технічних засобів, зокрема сенсорів, контролерів та RFID-компонентів. Побудовано структурну і функціональну схеми системи, описано принцип її роботи та впровадження. Проведено економічний аналіз ефективності автоматизації та розглянуто питання охорони праці й екології. |
Description: | Спеціальність 151 «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2501 |
Appears in Collections: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Vozna_bach.pdf | Кваліфікаційна робота | 1,59 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.