Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2482
Назва: | Автоматизація системи взаємодії складу харчової продукції із виробничим цехом |
Інші назви: | Automation of the food warehouse interaction system with the production workshop |
Автори: | Медведєв, Михайло Олександрович |
Ключові слова: | автоматизація складу warehouse automation роботизований транспортний засіб robotic vehicle мікроконтролер microcontroller програмно-апаратний комплекс hardware and software complex |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького |
Бібліографічний опис: | Медведєв М. О. Автоматизація системи взаємодії складу харчової продукції із виробничим цехом : бакалаврська робота. Дубляни, 2025. 56 с. |
Короткий огляд (реферат): | У кваліфікаційній роботі розглянуто особливості функціонування сучасних складів товарної продукції та проаналізовано їхню класифікацію, конструктивні елементи, а також способи інтеграції зі смарт-виробництвом. Описано основне складське обладнання, особливості його застосування та роль у забезпеченні безперервного виробничого циклу. На основі принципів Industry 5.0 спроектовано систему автоматизації складу з урахуванням гнучкості, автономності та інтеграції кіберфізичних систем. Особливу увагу приділено розробці моделі автономного транспортного засобу, що виконує навігацію складським простором та забезпечує автоматизоване переміщення матеріальних ресурсів відповідно до заданого маршруту. |
Опис: | Спеціальність 151 – «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2482 |
Розташовується у зібраннях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Medvedev_bach.pdf | Кваліфікаційна робота | 2,2 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.