Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2482
Назва: Автоматизація системи взаємодії складу харчової продукції із виробничим цехом
Інші назви: Automation of the food warehouse interaction system with the production workshop
Автори: Медведєв, Михайло Олександрович
Ключові слова: автоматизація складу
warehouse automation
роботизований транспортний засіб
robotic vehicle
мікроконтролер
microcontroller
програмно-апаратний комплекс
hardware and software complex
Дата публікації: 2025
Видавництво: Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького
Бібліографічний опис: Медведєв М. О. Автоматизація системи взаємодії складу харчової продукції із виробничим цехом : бакалаврська робота. Дубляни, 2025. 56 с.
Короткий огляд (реферат): У кваліфікаційній роботі розглянуто особливості функціонування сучасних складів товарної продукції та проаналізовано їхню класифікацію, конструктивні елементи, а також способи інтеграції зі смарт-виробництвом. Описано основне складське обладнання, особливості його застосування та роль у забезпеченні безперервного виробничого циклу. На основі принципів Industry 5.0 спроектовано систему автоматизації складу з урахуванням гнучкості, автономності та інтеграції кіберфізичних систем. Особливу увагу приділено розробці моделі автономного транспортного засобу, що виконує навігацію складським простором та забезпечує автоматизоване переміщення матеріальних ресурсів відповідно до заданого маршруту.
Опис: Спеціальність 151 – «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології»
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2482
Розташовується у зібраннях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Medvedev_bach.pdfКваліфікаційна робота2,2 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.