Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2482
Название: | Автоматизація системи взаємодії складу харчової продукції із виробничим цехом |
Другие названия: | Automation of the food warehouse interaction system with the production workshop |
Авторы: | Медведєв, Михайло Олександрович |
Ключевые слова: | автоматизація складу warehouse automation роботизований транспортний засіб robotic vehicle мікроконтролер microcontroller програмно-апаратний комплекс hardware and software complex |
Дата публикации: | 2025 |
Издательство: | Львівський національний університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З. Ґжицького |
Библиографическое описание: | Медведєв М. О. Автоматизація системи взаємодії складу харчової продукції із виробничим цехом : бакалаврська робота. Дубляни, 2025. 56 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У кваліфікаційній роботі розглянуто особливості функціонування сучасних складів товарної продукції та проаналізовано їхню класифікацію, конструктивні елементи, а також способи інтеграції зі смарт-виробництвом. Описано основне складське обладнання, особливості його застосування та роль у забезпеченні безперервного виробничого циклу. На основі принципів Industry 5.0 спроектовано систему автоматизації складу з урахуванням гнучкості, автономності та інтеграції кіберфізичних систем. Особливу увагу приділено розробці моделі автономного транспортного засобу, що виконує навігацію складським простором та забезпечує автоматизоване переміщення матеріальних ресурсів відповідно до заданого маршруту. |
Описание: | Спеціальність 151 – «Автоматизація та комп'ютерно-інтегровані технології» |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2482 |
Располагается в коллекциях: | ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Medvedev_bach.pdf | Кваліфікаційна робота | 2,2 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.