Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2440
Назва: Розробка інтернет-магазину продовольчих товарів для вегетаріанців
Інші назви: Development of an Online Grocery Store for Vegetarians
Автори: Петрунько, Назарій Юрійович
Ключові слова: онлайн-торгівля
online trade
бізнес-процеси інтернет-магазину
business processes of an online store
вибір платформи для онлайн-комерції
choice of a platform for online commerce
адміністрування інтернет-магазину
administration of an online store
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Петрунько Н.Ю. Розробка інтернет-магазину продовольчих товарів для вегетаріанців : кваліфікаційна робота. Львів, 2024. 56 с.
Короткий огляд (реферат): Об’єкт дослідження – процеси створення інтернет-магазину. Мета роботи – розробка інтернет-магазину продовольчих товарів для вегетаріанців. Проведений аналіз предметної області дозволив провести класифікацію інтернет-магазинів, розглянути їх основні функції, завдання, бізнес-процеси та соціальну відповідальність онлайн-торгівлі, усвідомлено подивитись на переваги, недоліки та тенденції розвитку інтернет-магазинів. Розглянуті критерії вибору платформи для інтернет-магазину, проведений огляд безкоштовних і платних CMS та зроблено остаточний вибір платформи Prestashop - безкоштовної з відкритим кодом. Описані загальна і функціональна структура магазину на основі Prestashop, особливості платформи та правила встановлення і налаштування модулів, докладно розроблені питання адміністрування різних сторін роботи інтернет-магазину. Розглянуті питання охорони праці та техніки безпеки.
Опис: Спеціальності 126 "Інформаційні системи та технології"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2440
Розташовується у зібраннях:ОС «Бакалавр» / Bachelor's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Петрунько_bach.pdfКваліфікаційна робота1,68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.