Please use this identifier to cite or link to this item:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2418
Title: | Дослідження роботи вдосконаленої конструкції молоткової дробарки |
Other Titles: | Research on the operation of an improved design of a hammer crusher |
Authors: | Онишків, Назар Романович |
Keywords: | процес подрібнення, конструкція молоткової дробарки, вібруюче поле crushing process, hammer crusher design, vibrating field |
Issue Date: | 2024 |
Publisher: | Львівський національний університет природокористування |
Citation: | Онишків Н.Р. Дослідження роботи вдосконаленої конструкції молоткової дробарки. Кваліфікаційна робота. – Дубляни, Львівський національний університет природокористування, 2024р. |
Abstract: | У кваліфікаційній роботі викладені теоретичні основи процесу подрібнення і можливості використання різних теорій подрібнення для матеріалів із заданими властивостями. Проведений аналіз результатів дослідження роботи подрібнювальних машин ударної дії і методів їх проектних розрахунків, розглянуті шляхи подолання їх недоліків, запропоновані нові конструктивні вдосконалення елементів машин. Використовуючи аналітичні залежності проаналізовано вплив на енергетичні параметри обладнання різних значень генеруючих вібратором збурюючих зусиль з результатами фізичного експерименту. Проведено порівняльну характеристику якості подрібненої продукції у вібруючому полі. В розділі охорони праці наведені вказівки, щодо облаштування приміщення де встановлюється дробарка для безпечного виконання робіт. В економічній частині даної роботи було проведено роботу по обґрунтуванню економічної доцільності проектного рішення. |
Description: | Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування" |
URI: | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2418 |
Appears in Collections: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Onushkiv_N_mag.pdf | Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування" | 2,42 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.