Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2381
Назва: Дослідження параметрів та конструкційних особливостей машин для подрібнення рослинних решток
Інші назви: Research into the parameters and design features of machines for grinding plant residues
Автори: Куриляк, Олексій Миколайович
Ключові слова: коток, подрібнювач, кігті
roller, shredder, claws
Дата публікації: 2024
Видавництво: Львівський національний університет природокористування
Бібліографічний опис: Куриляк О.М. Дослідження параметрів та конструкційних особливостей машин для подрібнення рослинних решток : кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024. 60с.
Короткий огляд (реферат): У даній кваліфікаційній магістерській роботі викладені теоретичні основи процесу подрібнення рослинних залишків і можливості використання різних конструкцій катків-подрібнювачів. Проведений аналіз існуючих конструкцій катків, їхніх технічних характеристик, а також методів проектних розрахунків. Розглянуто шляхи подолання недоліків конструкцій, запропоновані нові конструктивні вдосконалення елементів машин. Розглянуто методики, конструктивні особливості та геометричні параметри робочих органів катків, профілі ріжучих ножів, а також їх вплив на ефективність технологічного процесу. Запропоновані оптимальні конструкції та режими роботи катків для подрібнення рослинних залишків, які забезпечують збереження структури ґрунту та покращення його агрофізичних властивостей. Проведено аналіз виробничих небезпек під час експлуатації обладнання, розроблено логіко-імітаційну модель виникнення травматизму, що дозволяє мінімізувати ризики під час роботи з технікою.
Опис: Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування"
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2381
Розташовується у зібраннях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Kurilyak_mag.pdfСпеціальність 133 "Галузеве машинобудування"1,73 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.