Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2378
Название: Дослідження параметрів і режимів роботи машини для виготовлення гумових ущільнень
Другие названия: Research on the parameters and operating modes of a machine for manufacturing rubber seals
Авторы: Дацків, Остап Романович
Ключевые слова: гума, порізка, стрічка
rubber, cutting, belt
Дата публикации: 2024
Издательство: Львівський національний університет природокористування
Библиографическое описание: Дацків О.Р. Дослідження параметрів і режимів роботи машини для виготовлення гумових ущільнень : кваліфікаційна робота. Дубляни, 2024. 65с.
Краткий осмотр (реферат): У даній кваліфікаційній магістерській роботі викладені теоретичні основи процесу порізки і можливості використання різних теорій порізки листової гуми. Проведений аналіз результатів дослідження роботи машини для виготовлення гумових ущільнень і методів їх проектних розрахунків, розглянуті шляхи подолання їх недоліків, запропоновані нові конструктивні вдосконалення елементів машин. Розглянуто методики, конструктивні особливості і геометричні параметри робочих органів різальних машин, форми лез ріжучих інструментів тощо. Запропоновані оптимальні технологічні режими і відповідні технічні засоби методу ножичного різання для виготовлення гумових ущільнень. Запроектовано та виготовлено лабораторну установку для виготовлення гумових ущільнень. Проведено аналіз виробничих небезпек під час роботи з обладнанням, розроблено логіко-імітаційну модель виникнення травматизму.
Описание: Спеціальність 133 "Галузеве машинобудування"
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2378
Располагается в коллекциях:ОС «Магістр» / Master's degree

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Dackiv_mag.pdfСпеціальність 133 "Галузеве машинобудування"1,57 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.