Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2344
Название: | Формування продуктивності сортами амаранту залежно від норми висіву |
Другие названия: | Formation of productivity by amaranth varieties depending on the norm sowing |
Авторы: | Тирусь, Іван Дмитрович |
Ключевые слова: | амарант amaranth урожайність yield норми висіву seeding rates сорти varieties |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | ЛЬВІВСЬКИЙ НАЦІОНАЛЬНИЙ УНІВЕРСИТЕТ ПРИРОДОКОРИСТУВАННЯ |
Библиографическое описание: | Тирусь І.Д. Формування продуктивності сортами амаранту залежно від норми висіву: кваліфікаційна робота. Львів. 2024. 84 с. |
Краткий осмотр (реферат): | У кваліфікаційній роботі представлені результати досліджень, які проводилися в умовах Лісостепу західного на кафедрі технологій у рослинництві Львівського національного університету природокористування впродовж 2023 – 2024 рр. з вивчення формування продуктивності сортами амаранту залежно від норми висіву. За результатами проведених досліджень встановлено доцільність вирощування сортів амаранту за норми висіву 0,7 млн сх. нас./га. Найвищі показники продуктивності продемонстрував сорт Лєра: урожайність – 29,1 ц/га, вміст олії і білку в насінні – 7,9 і 19,4 %, вихід олії і білку - 2,10 і 5,65 ц/га. За цього варіанту рівень чистого прибутку становив 54600 грн, собівартість 1 ц насіння амаранту була найнижчою по досліду і становила 584 грн/ц, рівень рентабельності був найвищим - 172,0 %, коефіцієнт енергетичної ефективності був найбільшим по досліду і становив 2,98 |
Описание: | Спеціальність 201 «Агрономія» |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://repository.lnup.edu.ua/jspui/handle/123456789/2344 |
Располагается в коллекциях: | ОС «Магістр» / Master's degree |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Tyrus I..pdf | Кваліфікаційна робота | 1,29 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.